RJ Construct Ramen en deuren
Home Contact Realisaties
ALU RAMEN - DEUREN - POORTEN - SCREENS - ROLLUIKEN - PVC RAMEN
      
 

Rolluiken

Ook voor de plaatsing van pvc of alu rolluiken is RJ Construct uw geschikte partner.

Wil je naast de koude in de winter en de warmte in de zomer ook het geluid isoleren?  Kies dan voor onze pvc of alu rolluiken.

Deze kunnen tevens geautomatiseerd worden.  

De kleur van de rolluikgeleiders en de onderlat is altijd aangepast aan de kleur van uw raam.

U kan bij ons traditionele rolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken bekomen.

Wij geven u graag een woordje uitleg i.v.m. de voordelen:

Rolluiken zijn energiebesparend

Gezien hun isolerende functie verlagen rolluiken je energierekening. In de koude maanden van het jaar bespaar je op verwarming, tijdens de warme maanden hoef je de airconditioning niet onnodig te laten draaien. 

Rolluiken zijn geluidswerend

Rolluiken weren niet alleen warmte of koude, maar ook geluiden. Storend buiten- of straatlawaai wordt gedempt zodat je thuis in alle rust en stilte kan genieten. 

Rolluiken bieden veiligheid

Rolluiken geven bewoners een veilig gevoel, terwijl ze inbrekers afschrikken. Een raam inslaan om alzo de woning te betreden behoort immers niet meer tot de mogelijkheden als je woning voorzien is van rolluiken, al kan gelaagd glas in combinatie met een veiligheidsbeslag glasbreuk eveneens tegengaan. 

Rolluiken beschermen ramen tegen neerslag

Regen, hagel, sneeuw.... rolluiken beschermen de ramen en/of deuren van je woning bij neerslag. Zowel het glas als de raamkozijnen lijden minder onder de weersinvloeden.

Rolluiken weren de inkijk

Klassieke gordijnen in combinatie met een verlichte ruimte betekent zien, maar ook gezien worden. Rolluiken bieden buren en voorbijgangers geen kans om de woning in te kijken.

Rolluiken zijn stijlvol

De tijd dat rolluiken een negatieve invloed hebben op de esthetiek van je woning is voorbij. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om rolluiken discreet en stijlvol in de woning te integreren. Nieuwbouw biedt daarbij de mooiste resultaten, maar ook bij bestaande woningen zijn aantrekkelijke oplossingen mogelijk.

 


 
webdesign by ICTdesign