RJ Construct Ramen en deuren
Home Contact Realisaties
ALU RAMEN - DEUREN - POORTEN - SCREENS - ROLLUIKEN - PVC RAMEN
      
 

PVC Ramen

PVC ramen Schüco Corona CT 70 Classic, Rondo of Cava

Met de Corona CT 70 reeks van Schüco bied RJ Construct u kunststof ramen en deuren die beantwoorden aan de allerhoogste kwaliteitsnormen.

Corona CT 70 ramen zijn aantrekkelijk door de tijdloze lijnvoering en de slanke profielcontouren.  Dankzij een groot aantal kleur- en houtdecoraties kunnen niet alleen in het interieur eigen accenten worden gelegd.  

U hebt de keuze uit 3 profielvormen en krijgt zo de mogelijkheid om uw nieuwe ramen zowel binnen als buiten perfect af te stemmen op het karakter van uw huis.  Zilvergrijze afdichtingen en diepe beglazingen ondersteunen op optische wijze de smalle aanzichtbreedten van Corona Classic, Cava of Rondo.

Corona Classic Corona Cava Corona Rondo

 

5 isolatiekamers en een raamdiepte van 70mm zorgen voor een uitstekende thermische isolatie.  Twee omlopende afdichtingsniveaus  en het diep staande glas zorgen bovendien voor een lager energieverbruik.  Deze zorgen voor een uitstekende bescherming tegen geluid, regen en wind.

De sterke corrosiebestendige stalen profielen in het raamkozijn en in de vleugels zorgen voor stabiliteit, bedrijfszekerheid en lange levensduur.  

Met de modernste sluittechniek wordt inbreken een vreselijk moeilijke klus en wordt uw huis beschermd.

Pvc ramen hebben inmiddels al een lange weg afgelegd. Ze zijn sterk ontwikkeld tegenover de initiële pvc ramen die onder invloed van UV-stralen na verloop van tijd vergeelden. PVC staat heden bekend als een zeer duurzaam materiaal dat verkrijgbaar is een zeer uitgebreid kleurenpalet. Wanneer je liever niet kiest voor hout maar wel dezelfde uitstraling wenst, kan je tegenwoordig zelfs kiezen voor houtimitaties die nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Zo combineer je de warme uitstraling en de natuurlijke look van hout met de duurzaamheid van PVC.

 

  
webdesign by ICTdesign